Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Pomôžte nám zlepšiť aplikáciu DOTAZNÍKY na školské témy!

Kategória: Aktuality

Nasadenie moderných technológií vo vzdelávaní je v súčasnosti nevyhnutnosťou. Aplikácia DOTAZNÍKY je tu práve pre vás, manažment školy, aby vám pomohla vytvárať interaktívne a zaujímavé školské prieskumy.

Spätnú väzbu k aplikácii dotazníky nám máte možnosť poskytnúť do 31. 8. 2024.

S našou aplikáciou DOTAZNÍKY môžete jednoducho zisťovať nálady vo svojom tíme a iných cieľových skupinách (u pedagogických zamestnancov, ostatných zamestnancov školy, študentov a rodičov) a výsledky môžu slúžiť ako podklad pre ďalšie diskusie, prípadne môžete na základe získaných výsledkov potrebné zmeny zapracovať do plánov prevencií, plánov profesijného rozvoja, stratégií preventívnych programov a pod. Navyše, automatické vyhodnocovanie odpovedí vám ušetrí čas a umožní vám sústrediť sa na analýzu výsledkov.

Za rok existencie tejto aplikácie sme vám, našim klientom, priniesli viac ako 30 dotazníkov na rôzne zaujímavé školské TÉMY.

Radi by sme však ponúkli ešte viac tém a vytvorili dotazníky, ktoré vyhovujú vašim potrebám.

Vaša spokojnosť je pre nás prioritou. Preto sme vytvorili dotazník, ktorý nám pomôže získať váš názor a spätnú väzbu na aplikáciu DOTAZNÍKY na portáli direktor.sk. Vaše odpovede nám umožnia identifikovať oblasti, v ktorých môžeme aplikáciu zlepšiť a poskytnúť vám ešte lepšiu používateľskú skúsenosť.

Pomôžte nám vylepšiť aplikáciu DOTAZNÍKY a získajte tak ešte lepšie nástroje pre vzdelávanie. Venujte pár minút vyplneniu nášho dotazníka a prispievajte k vytváraniu lepšieho vzdelávacieho prostredia.

Dotazník je anonymný a otvorený na vypĺňanie do 31.8.2024. Za jeho vyplnenie ďakujeme!

***CHCEM VYPLNIŤ DOTAZNÍK***


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov